Omdat veel sportfotografen zich op het voetbal toeleggen zoek ik het meer in de andere sporten. Iedere sport heeft zijn eigen schoonheid, zowel in acties als in emoties.
Sinds 2010 volg ik het Nederlands dameshandbal nationaal en internationaal van dichtbij. Met als hoogtepunt het wereldkampioenschap in Japan in 2019. Ik word dan ook door velen de handbalfotograaf van Nederland genoemd. Maar ook het honkbal wordt nationaal en internationaal gevolgd met als hoogtepunten de World Baseball Classics in 2009, 2013 en 2017, een toernooi waar met het Nederlands Team de wereld letterlijk rond werd gevlogen. Helaas werd vanwege de pandemie het vierjaarlijkse toernooi in 2021 afgelast.
Ook de jaarlijkse KLM Open en het ABN Tennistoernooi zijn terugkerende evenementen voor mij. Daarnaast worden ook andere sporten als basketbal, ijshockey en korfbal regelmatig bezocht.
​​​​​​​Naast mijn vaste opdrachtgevers als de nationale bonden van het handbal en honkbal zijn mijn foto’s ook regelmatig terug te zien in de dagbladen en diverse magazines.
Voorts worden mijn sportfoto’s ook via het fotopersbureau Orange Pictures aangeboden.
Ook zijn er twee boeken verschenen met veel fotowerk, Hollandse Honkbalhelden en Van Droom naar Daad, over de successen van het Nederlands handbalteam.
Bezoek mijn beeldbank eens, dan krijg je een goed inzicht in mijn manier van fotograferen!
(inloggen met gast en gast)


You may also like

Back to Top